Iepazīsti jaunākās Mozello iespējas

Bruno Veberis
Iepazīsti jaunākās Mozello iespējas

Pirms laika veicām aptauju, kurā noskaidrojām funkcijas un iespējas, kuras dedzīgi vēlētos mūsu lietotāji. Paldies visiem tiem, kas izteica savas idejas un viedokli.

Ķērāmies pie darba, lai pilnveidotu Mozello un sniegtu Tev iespējas padarīt Tavu mājas lapu, interneta veikalu vai blogu vēl labāku. Un šodien ar lielu prieku paziņojam, ka Mozello ir ieguvis lielākos uzlabojumus savas pastāvēšanas laikā. Zemāk vari iepazīties ar visiem mūsu šā gada jaunieviesumiem.

Ievērojamākie jaunumi

1. Izkārtojuma redaktors

Šī viennozīmīgi ir nozīmīgākā jaunā iespēja. Izkārtojuma redaktors sniedz neierobežotas informācijas izkārtošanas iespējas. Ja agrāk bija iespējams izvēlēties tikai starp vairākiem ierobežotiem izkārtojumiem, tad tagad Tu vari arī tos papildināt, pārkārtot un izveidot tieši kādus vēlies. Ieejot Mozello kontā, lapas labajā apakšējā stūrī redzēsi šādu izvēlni. 

"Mainīt izkārtojumu" sniedz iespēju izvēlēties jau gatavus dizaina izkārtojumus gluži kā agrāk, savukārt, "Rediģēt izkārtojumu" jau sniegs iespēju pielāgot dizainu pēc nepieciešamības. Varēsi pievienot jaunus satura blokus, samainīt tos ar vietām, izdzēst vai ievietot galeriju vai kontaktu formu. Piemēri redzami bildē.

2. Maksājumu apstrāde, norēķinu karšu pieņemšana internetā

Tagad ar Mozello veidotajos interneta veikalos Tu vari saviem klientiem piedāvāt norēķināties ar kartēm un caur internetbanku, jo esam ieviesuši vienkāršotu elektronisko maksājumu pieslēgšanu.

Uzzini vairāk par elektroniskajiem maksājumiem

3. Fontu kombinācijas

Tev ir iespēja savai mājas lapai piešķirt "odziņu", izvēloties kādu no daudzām dizaineru rūpīgi atlasītām fontu kombinācijām. Fontus vari atrast šādi:

Uzzini vairāk par fontiem

Citi vērtīgi jaunumi

1. Produktu organizēšanas iespējas sadaļā "Visi Produkti" 

Tagad vari sakārtot iecienītākos, skaistākos, jaunākos vai jebkurus citus produktus lapas augšpusē vai pēc savas patikas.

2. Sociālo tīklu ikonas pie veikala produktiem

Beidzot visi varēs ērti arī dalīties savos sociālajos tīklos ar tava veikala produktiem.

3. Pasūtījuma e-pastā ieviesta atbildes iespēja

Saņemot e-pastu par pasūtījumu vari atbildēt pircējam/klientam, e-pastā vienkārši spiežot "Reply/Atbildēt". Šī iespēja uzlabo tavu komunikācijas ērtumu ar klientiem. Vari ātri un vienkārši nodot vai precizēt svarīgu informāciju, vai vienkārši izmantot to, lai pateiktu paldies.

4. Bilžu galeriju uzlabojumi

Padarījām bilžu apskati ērtāku un skaistāku. Ir ieviests modernāks dizains, kā arī mājas lapā ievietotās bildes ir iespējams ērtāk apskatīt. Īpaši uz mobilajām ierīcēm, kur ir pievienota iespēja pāriet no bildes uz bildi vienkārši slidinot pirkstu.

Svarīgi piebilst, ka mēs cītīgi strādājam un turpināsim to darīt, lai padarītu Mozello par vēl pilnvērtīgāku rīku efektīvas mājas lapas izveidei. Ja arī Tev ir kādi ieteikumi, droši raksti tos komentāros un noteikti pieseko mums sociālajos tīklos: